Certificering Wasserij De Blinde

Certificaten Wasserij De Blinde

Wasserij De Blinde staat voor een hoogwaardige kwaliteit en continuïteit. De processen en dienstverlening zijn gecertificeerd volgens Certex ISO 9001:2017/RABC NEN-EN 14065 en ISO 14001:2015. Met deze certificaten bewijzen wij dat u kunt vertrouwen op onze dienstverlening, onze producten en onze organisatie. 

                   

Certex ISO 9001:2017 - RABC 

Wasserij De Blinde is gecertificeerd volgens de normen van het Certex/RABC  kwaliteitsprogramma voor de gezondheidszorg voor al haar bedrijfsactiviteiten. Hiermee zijn onze bedrijfsprocessen gewaarborgd en staan wij garant voor de allerhoogste kwaliteitseisen op het gebied van hygiëne, controle en continuïteit. RABC is een onderdeel van het CERTEX kwaliteitsprogramma en is een Europese standaard om een afgesproken niveau van microbioligische kwaliteit te bereiken die in overeenstemming is met het bedoeld gebruik van het textiel.  

 

 

 

    

ISO 14001:2015
Wasserij De Blinde is in het bezit van een ISO 14001:2015 certificaat. ISO 14001 certificering is de internationale norm voor het opzetten van een milieumanagementsysteem en daarmee een middel dat Wasserij De Blinde ondersteunt bij het halen van de milieudoelstellingen. Doel van het milieumanagementsysteem is het in kaart brengen van onze werkzaamheden op het milieu, deze structureel te beheersen en waar mogelijk te verbeteren.