Actuele vacatures

Actuele vacatures

Wasserij De Blinde is een familiebedrijf met ca. 180 medewerkers. Dit zijn enthousiaste, betrokken medewerkers die plezier beleven aan samen samenwerken. De organisatie kent een open cultuur met directe communicatielijnen en ruimte voor een unieke persoonlijke invulling in de manier van werken. Doordat het goed gaat met onze organisatie zijn wij regelmatig op zoek naar nieuwe collega's. Houd daarom deze pagina in de gaten voor nieuwe vacatures.

bottom

Vacature Linnenbeheerder

Organisatie
Wasserij De Blinde is een professional in het verwerken en beheren van textiel voor de hotelmarkt. Stralend tafellinnen, verleidelijk bad- en bedtextiel: het zijn de details die het verschil maken bij onze klanten. Met een expertise die is toegesneden op de dagelijkse dynamiek van de hotelbranche. Linnenverhuur, hoogwaardige reinigings- en beheerprocessen, logistiek vernuft en managementinformatie brengt Wasserij De Blinde voor haar klanten in de hotelbranche samen in een op maat gesneden servicepakket. Onze wasserij heeft de dagelijkse zorg voor meer dan 7.000 hotelbedden verspreid door het hele land.

Ter versterking van het commerciële team zijn wij op zoek naar een zelfstandige, enthousiaste en resultaatgerichte
linnenbeheerder
.

Jouw functie

Je gaat werken in een open en informele cultuur en bent verantwoordelijk voor het in kaart brengen en beheren van de roulatiehoeveelheden linnen door het uitvoeren van periodieke inventarisaties, zowel intern als extern bij onze klanten. Je rapporteert over vermissingen, afkeur en roulatiehoeveelheden en brengt advies uit over bestellingen die geplaatst moeten te worden. Je neemt deel aan (lopende) projecten en ondersteunt proactief de realisatie van commerciële doelstellingen en salesactiviteiten.

 

Wij zoeken
Voor deze functie zoeken wij een spin in het web met in ieder geval MBO+ werk- en denkniveau, bij voorkeur op het gebied van dienstverlening binnen de hotelmarkt, en minimaal 3-5 jaar werkervaring in een dynamische werkomgeving maar ook:

 • analytisch sterk onderlegd is;
 • beschikt over een probleemoplossend vermogen en een pro actieve instelling;
 • accuraat, planmatig, resultaat- en klantgericht is;
 • uitstekende kennis heeft van het Office pakket, Excel in het bijzonder;
 • goede communicatieve vaardigheden en een dienstverlenende instelling heeft;
 • de Nederlandse en Engelse taal goed in woord en geschrift beheerst;
 • woonachtig is in het Noorden van het land.

Wij bieden

Wasserij De Blinde biedt een uitdagende functie met verantwoordelijkheid binnen een dynamisch familiebedrijf waar kwaliteit, service, professionaliteit en samenwerking hoog in het vaandel staan. Je inzet wordt beloond met een marktconform salaris en secundaire arbeidsvoorwaarden maar ook is er ruime aandacht voor persoonlijke ontwikkeling en groei wat gestimuleerd wordt door het volgen van in- en externe training en opleiding. Conform bedrijfsbeleid bieden wij een dienstverband voor in eerste instantie een jaar.

 

Interesse?

Ben jij die pro actieve en enthousiaste linnenbeheerder die zich thuis voelt in een dynamische omgeving?
Stuur dan vóór 26 januari 2018 een motivatie met recent CV o.v.v. ‘Vacature linnenbeheerder’ per e-mail naar p&o@rentexfloron.nl. Meer informatie kun je opvragen bij Guglielmo Venneri, sales manager, tel.nr. 0513-622634.

Vacature onderhoudsmonteur

Organisatie

Wasserij De Blinde in Heerenveen is gespecialiseerd in het verwerken en beheren van textiel in de horeca. Rentex Floron in Bolsward is een van de grootste zelfstandige wasserijbedrijven van Nederland en is gespecialiseerd in het verwerken van textiel voor de gezondheidszorg. Beide organisaties opereren zelfstandig van elkaar. Ons motto is: Taking Care Together. Dat slaat op onze klanten, maar ook op onze medewerkers. Betrokkenheid, samenwerking en saamhorigheid staan bij ons voorop.

Beide bedrijven behoren tot de modernste wasserijen van Europa en zijn in hoge mate geautomatiseerd.

Ter versterking van de afdeling technische dienst van Wasserij De Blinde zijn wij op zoek naar:

 

allround onderhoudsmonteur (40 uur per week)

die samen met ons technisch team de beschikbaarheid van het machinepark borgt en optimaliseert.

De functie
De allround onderhoudsmonteur is samen met de collega’s van de technische dienst verantwoordelijk voor het (preventief) onderhoud van ons moderne, geautomatiseerde machinepark. Je lost technische storingen aan machines en installaties op van mechanische, elektrotechnische, pneumatische of hydraulische aard. Je ontwikkelt voorstellen tot verbetering of vervanging van machines en/of installaties en bent alert op de realisatie daarvan. Daarnaast voer je inspecties uit en verzorgt de bijbehorende administratie.

 

Wij zoeken

 • Je hebt een afgeronde technische MBO-opleiding (minimaal niveau 4) op elektro, elektrotechnisch en / of mechanisch vakgebied;
 • Je hebt bewezen werkervaring in vergelijkbare functie;
 • Kennis en ervaring met PLC-besturingssystemen is een pré;
 • Je hebt affiniteit met energietechnieken en netwerksystemen;
 • Je bent bereid tot het werken in wisselende diensten en eens in de vier weken op de zaterdag;
 • Kennis en ervaring met verschillende bedrijfsonderhoudssoftware (bijv. Ultimo) is een pré;
 • Goede contactuele eigenschappen;
 • Woonachtig in het Noorden van het land (max. reistijd woon/werkverkeer 1 uur).

 

Ben jij die gedreven en enthousiaste teamplayer met een resultaatgerichte en flexibele instelling en goede communicatieve en sociale vaardigheden? Sta je open voor ontwikkeling? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wij bieden

Een uitdagende functie in een dynamische en veranderende omgeving met een prima werkklimaat, interessante collega’s en een unieke cultuur! Daarnaast een salaris en andere emolumenten die marktconform zijn.


Informatie en reageren?

Wil je meer informatie over de functie? Neem dan contact op met de heer Tjitze Rienstra, teamleider technische dienst, tel. nr. 0513-622 634. Voor meer informatie over onze bedrijven verwijzen wij graag naar onze websites.

Procedure
Ben je enthousiast geworden? Stuur dan een motivatie met recent CV o.v.v. ‘Vacature allround onderhoudsmonteur' per e-mail naar p&o@rentexfloron.nl.

 

Om deze website optimaal te laten functioneren gebruiken wij cookies. Voor meer informatie zie ons cookiebeleid.