Actuele vacatures

Actuele vacatures

Wasserij De Blinde is een familiebedrijf met ca. 180 medewerkers. Dit zijn enthousiaste, betrokken medewerkers die plezier beleven aan samen samenwerken. De organisatie kent een open cultuur met directe communicatielijnen en ruimte voor een unieke persoonlijke invulling in de manier van werken. Doordat het goed gaat met onze organisatie zijn wij regelmatig op zoek naar nieuwe collega's. Houd daarom deze pagina in de gaten voor nieuwe vacatures.

bottom

Vacature productieleider

Organisatie
Wasserij De Blinde is een professional in het verwerken en beheren van textiel voor de hotelmarkt. Stralend tafellinnen, verleidelijk bad- en bedtextiel: het zijn de details die het verschil maken bij onze klanten. Met een expertise die is toegesneden op de dagelijkse dynamiek van de hotelbranche. Linnenverhuur, hoogwaardige reinigings- en beheerprocessen, logistiek vernuft en managementinformatie brengt Wasserij De Blinde voor haar klanten in de hotelbranche samen in een op maat gesneden servicepakket.

Ter vervanging binnen het productieteam zijn wij op zoek naar een bevlogen productieleider.

Jouw functie

Als productieleider ben je verantwoordelijk voor de productievoortgang van jouw afdeling. Je geeft leiding aan, motiveert en coacht de medewerkers en zorgt voor een prettige werksfeer. Om dit in goede banen te leiden ben je het grootste gedeelte van je werktijd aanwezig op de werkvloer. Je ontwikkelt voorstellen tot verbetering, initieert en begeleidt veranderingsprocessen. Daarnaast controleer, evalueer en verbeter je productieprocessen in samenwerking met collega productieleiders en de bedrijfsmanager.

 

Jouw profiel

In deze veelzijdige functie heb je een zeer zelfstandige rol. Hiervoor zoeken wij een daadkrachtige en ondernemende productieleider met een groot verantwoordelijkheidsgevoel. Wij verwachten:

 • in ieder geval HBO werk- en denkniveau door opleiding of werkervaring;
 • minimaal 5 jaar ervaring in een leidinggevende functie in een productie-omgeving;
 • ervaring op het gebied van projectmanagement en veranderprocessen en (gedegen) kennis van continu

      verbeteringstools (LEAN);

 • kennis van en ervaring of affiniteit met textiel, was-, droog- en behandelprocessen;
 • ervaring met registrerende software programma’s en logistieke processen;
 • ervaring met MS Office en Excel in het bijzonder;
 • goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift;
 • woonachtig in het Noorden van het land (max. reistijd woon-/werkverkeer 1 uur);
 • de kerncompetenties: mensgericht leiderschap, proactief, sociaal en communicatief vaardig, overtuigingskracht,
  klantgericht en kwaliteitsbewust.


Wij bieden

Wasserij De Blinde biedt een uitdagende functie met veel verantwoordelijkheid bij een dynamisch familiebedrijf waar kwaliteit, service, professionaliteit en samenwerking hoog in het vaandel staan. Je inzet wordt beloond met een marktconform salaris en een compleet pakket secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een laptop en mobiele telefoon. Wij bieden in eerste instantie een dienstverband voor een jaar.

 

Informatie en reageren?

Wil je meer informatie over deze vacature? Neem dan contact op met Jeroen Lorkeers, bedrijfsmanager,  telefoonnummer 0513-622634.

 

Interesse?

Ben je enthousiast geworden? Stuur dan vóór vrijdag 23 maart 2018 een uitgebreide motivatie met recent CV o.v.v. ‘Vacature productieleider’ per e-mail naar p&o@rentexfloron.nl.

Om deze website optimaal te laten functioneren gebruiken wij cookies. Voor meer informatie zie ons cookiebeleid.