Innovatie in transport en logistiek

Innovatie in transport en logistiek

Voor het transport van de wasserij naar uw organisatie maken wij gebruik van ‘zuinige’ vrachtwagens. Deze vrachtwagens voldoen aan de gestelde wettelijke milieueisen, geluidsnormeringen en de EU normen (Large Goods Vehicle). Om ‘groener rijden’ te stimuleren met inzage in locatie en productiviteit zijn de vrachtwagens voorzien van een GPS-buddy met track & trace voor optimale veiligheid. De vrachtwagens rijden op diesel met ‘AD blue’ voor schoner rijden. Om de CO2-uitstoot terug te dringen, zijn elektronische begrenzers aangebracht en volgen de chauffeurs een cursus ‘Het Nieuwe Rijden’. 

bottom

Managementinformatie

Voor maximale inzage stelt Wasserij De Blinde Wasserijen managementinformatie online beschikbaar. Zo heeft u via de website 24/7 periodieke managementrapportage, zoals (leverings-)aantallen, kosten-, financiële en verbruikersoverzichten per gewenste periode, verbruik en kosten op afdelings- en artikelniveau.

 

RFID – Radio Frequency Identification

Wasserij De Blinde werkt met RFID chips. Deze chip is in de artikelen niet-zichtbaar verwerkt en kan in een bulkpartij (schoon of vuil) worden gescand. Hiermee kan het textiel in het logistieke- en wasproces worden ‘gevolgd’ (Track & Trace).

 

Bestel App

Om in te spelen op uw bezetting, werken wij vanuit een “linnenpoule” met norm en bezettingsgraad. Hierdoor spelen wij in op de bezettingsbehoefte van uw hotel en/of park.Download de app voor uw tablet of smartphone.
De app is beschikbaar voor Apple iOS & Android en Windows.
 

Mijnwasserij.nl

Een groot deel van de communicatie bij Wasserij De Blinde verloopt via de klantenpagina mijnwasserij.nl die onder Mijn De Blinde vermeld staat. Het klantenservicesysteem is geïntegreerd in het CRM-systeem van Wasserij De Blinde. Vragen en opmerkingen kunnen online  worden gesteld en deze worden online ook beantwoord. Op ieder moment van de dag (24/7) kunt u de status van een vraag/opmerking inzien.