De cultuur en waarden van Wasserij De blinde

De cultuur en waarden van Wasserij De Blinde

Wasserij De Blinde heeft een open cultuur met directe communicatielijnen. Er wordt gewerkt op basis van wederzijds respect en vertrouwen. Samen met plezier werken is geen loze kreet en de beste willen zijn zit in onze DNA verweven.

bottom

Continuïteit van Wasserij De Blinde

Wij werken en bouwen aan de toekomst en het succes en continuïteit van Wasserij De Blinde met de volgende:

 

Onze kernwaarden

  • De beste willen zijn
  • Klantgericht
  • Samen
  • Kwaliteit
  • Kostenbewust
  • Innovatief

 

Onze missie

 

Wasserij De Blinde is onderdeel van Floronet Holding en is één van de grootste zelfstandige horecawasserijen in Nederland, gespecialiseerd in het verwerken van textiel uit de hospitalitybranche. Het door ons beheerde en gereinigde textiel draagt bij aan comfort en hygiëne voor gasten. Klantgericht en efficiënt werken zijn voor ons vanzelfsprekend. Wij leveren optimale dienstverlening tegen minimale kosten.Wij willen in ons vakgebied de beste zijn en alles in één keer goed doen.

 

Onze visie

 

Onze visie is uit te groeien tot landelijke speler. Dat bereiken wij door in te spelen op marktontwikkelingen en innovaties en verbeterprocessen toe te passen. Klantpartnerschap staat hierbij centraal. Door goed te luisteren naar de wensen en behoeften van onze opdrachtgevers verbeteren wij onze processen en dienstverlening.

Klantafspraken komen we na en afspraak is afspraak is kenmerkend voor onze werkwijze. Door de inzet en betrokkenheid van onze medewerkers bij onze klanten is klantpartnerschap een logisch gevolg.