Nieuws van Wasserij De Blinde

Blijf op de hoogte van de gebeurtenissen, nieuws- en persberichten van Wasserij De Blinde.
Bekijk hier het recente nieuws van Wasserij De Blinde.

bottom
Wasserij De Blinde genomineerd voor FTN Energieprijs

Wasserij De Blinde genomineerd voor FTN Energieprijs

Samen met vier andere wasserijen is Wasserij De Blinde genomineerd voor de FTN Energieprijs. Deze prijs is in het leven geroepen in het kader van de Green Deal tussen het Ministerie van Economische Zaken, de branchevereniging FTN (Federatie Textielbeheer Nederland) en eenentwintig Nederlandse textielwasserijen die hierbij zijn aangesloten.

Zestien medewerkers van Rentex Floron en Wasserij De Blinde behalen mbo-diploma

Zestien medewerkers van Rentex Floron en Wasserij De Blinde behalen mbo-diploma

Werken en leren tegelijk, dat kan bij Rentex Floron en Wasserij De Blinde. Vol trots namen zestien medewerkers van Rentex Floron en Wasserij De Blinde afgelopen donderdag 20 april het mbo-diploma logistiek medewerker niveau 2 in ontvangst. Een gedenkwaardig moment, want voor sommige geslaagden was het hun eerste officiële diploma. “Vroeger moest ik niet zoveel van school hebben. Maar dit heeft me wel de motivatie gegeven om door te gaan leren”, aldus de 29-jarige Jitske van der Meer.

Nieuwe commercieel team Wasserij De Blinde

Nieuwe koers voor Wasserij De Blinde

Wasserij De Blinde slaat een nieuwe weg in met het aantrekken van een nieuw commercieel team. De wasserij in Heerenveen is met een oppervlakte van 7.200 m2 en 180 medewerkers één van de grootste zelfstandige horeca wasserijen van Noord-Nederland. Het familiebedrijf is meer dan 100 jaar actief in de wasserijbranche en staat bekend als kwaliteitswasserij voor hotels, horeca en recreatie.