Bezorg uw gasten een droomverblijf

Bezorg uw gasten een droomverblijf

Slaapcomfort is van het grootste belang voor uw gasten. Luxueus bedlinnen levert hieraan een bijdrage en geeft uw gasten een aangenaam warm gevoel van welkom. Wasserij De Blinde verhuurt hoogwaardig bedlinnen en neemt deze zorg graag voor u uit handen. U beschikt altijd over ruim voldoende bedlinnen van een uitstekende kwaliteit en u heeft geen omkijken naar de reiniging. U kiest de kleur, het dessin en het formaat van de bedlakens, (kop)hoeslakens, slopen en dekbedovertrekken en samen bepalen we de voorraad en frequentie van de aan- en afleverdagen.
Als specialist in verhuur van bedlinnen hebben wij ruime keuze zodat u altijd de passende uitstraling en sfeer aan uw slaapvertrekken mee kunt geven.

bottom
Sandra Bruijstens
Sandra Bruijstens
Klantenservice medewerkster
Onze klantenservice helpt u graag verder. Wasserij De Blinde doet haar uiterste best om u als klant de beste service en dienstverlening te geven. Heeft u een opmerking, vraag of klacht over onze dienstverlening, dan staan wij u graag te woord. Onze klantenservice is tijdens werkdagen van 8.30 uur tot 16.30 uur en op zaterdag en zondag van 09.00 uur tot 16.00 uur te bereiken.