Duurzaam met meer dan 100 jaar waskracht

Duurzaam met meer dan 100 jaar waskracht

Wasserij De Blinde is, net als Rentex Floron, onderdeel van Floronet Holding, prachtige familiewasserijen met meer dan 100 jaar waskracht. Als vierde generatie familiebedrijf streven wij naar continuïteit om zo het bedrijf over te dragen aan de volgende generatie. De dienstverlening aan onze klanten is duurzaam en belangrijker dan winst op korte termijn.

Directie en medewerkers voelen zich verantwoordelijk voor de continuïteit en houden bij alle beslissingen op duurzame wijze rekening met de maatschappelijke verantwoordelijkheid voor mens en milieu. Wij willen een steentje bijdragen aan een betere wereld, nu en in de toekomst. Als vanzelfsprekend wordt er verantwoording afgelegd aan alle stakeholders over het duurzaam gevoerde beleid en een actieve bijdrage geleverd aan de ontwikkeling van de samenleving.

bottom
Sandra Bruijstens
Sandra Bruijstens
Klantenservice medewerkster
Onze klantenservice helpt u graag verder. Wasserij De Blinde doet haar uiterste best om u als klant de beste service en dienstverlening te geven. Heeft u een opmerking, vraag of klacht over onze dienstverlening, dan staan wij u graag te woord. Onze klantenservice is tijdens werkdagen van 8.30 uur tot 16.30 uur en op zaterdag en zondag van 09.00 uur tot 16.00 uur te bereiken.