Actuele vacatures

Actuele vacatures

Wasserij De Blinde is een familiebedrijf met ca. 180 medewerkers. Dit zijn enthousiaste, betrokken medewerkers die plezier beleven aan samen samenwerken. De organisatie kent een open cultuur met directe communicatielijnen en ruimte voor een unieke persoonlijke invulling in de manier van werken. Doordat het goed gaat met onze organisatie zijn wij regelmatig op zoek naar nieuwe collega's. Houd daarom deze pagina in de gaten voor nieuwe vacatures.

bottom

Vacature kilometervreter

Voor onze wasserij zijn we op zoek naar

 

Een kilometervreter

 

die ’s avonds thuis gewoon netjes het vlees snijdt

 

Eén sleutel, tientallen tevreden klanten, honderden schone pk’s, tonnen wasgoed en vele duizenden kilometers. Ze kunnen voor jou zijn!

 

Ons bedrijf groeit omdat we de zaakjes lekker op orde hebben. We rijden met Euro 6 bakwagens, combi’s en trekker-opleggers. En een collega zegt dat er ook een wipkar is?

 

Hoe dan ook, we zoeken een chauffeur, doorgewinterd. Als je geen last hebt van files ben je ’s avonds op tijd thuis voor het avondeten. We hebben voornamelijk dagdiensten.

 

Omdat wij inmiddels een efficiënt planningsysteem hebben, staat de koffie klaar als je vuile was komt afleveren en schone was komt laden. Je rijdt een aantal vaste routes in Nederland zodat je ook de dames en heren van de hotels en restaurants goed leert kennen. Voor ons belangrijk, want jij bent niet zomaar een chauffeur, je bent onze ambassadeur.

 

Natuurlijk moet je in het team passen en beschikken over een gezonde dosis humor. Een grapje uithalen kan bij ons, graag zelfs. Interesse? Bel of mail, eerst voor een proefrit. Neem een kijkje op onze website/vacatures en stuur je motivatie met CV naar r.kootstra@deblinde.nl.