Afgestudeerd en interesse in een uitdagende baan?

Wasserij De Blinde biedt een veelbelovend talent de kans om deel te nemen aan ons trainee programma.

 

In een intensief jaar krijg je de kans om jouw potentie te ontdekken en realiseren. Je zult een aantal projecten gaan uitvoeren op verschillende afdelingen. Hierdoor leer de organisatie goed kennen, bouw je aan je netwerk en draag je steeds meer verantwoordelijkheid binnen de organisatie van het was proces. Het echte werk dus! Daarnaast ga je een persoonlijk ontwikkelprogramma aan de hand van workshops, trainingen en seminars volgen wat je samenstelt in overleg met de aan jou toegewezen mentor.

 

Wij zoeken

Ben jij een managementtalent met een afgeronde Bachelor of Master opleiding in de richting Marketing, Bedrijfskunde, Operationeel of Logistiek Management of ga je deze binnenkort afronden? Beschik je over de kernkwaliteiten om te groeien binnen een dynamische en veranderende onderneming? Pak dan deze kans en wordt management trainee binnen onze onderneming.

 

Wij bieden

Een traineeship voor in eerste instantie een jaar en een salaris en andere emolumenten die marktconform zijn maar ook aandacht voor persoonlijke en inhoudelijke begeleiding en coaching.

 

Informatie en reageren?

Wil je meer informatie over de functie? Neem dan contact op met Titus Mulder, algemeen directeur telefoonnummer 0515-578989.

 

Als je motivatie en CV ons aanspreken kan een (online) assessment onderdeel zijn van de selectieprocedure. Er zal in ieder geval een sollicitatiegesprek plaatsvinden. Als dit gesprek, en het eventuele assessment, voor beide partijen naar tevredenheid verloopt dan bieden wij je een traineeship aan en mag je aan de slag bij Wasserij De Blinde.