Vacature alleskunner

‘Elke monteur is eigenwijs’ beweert onze teamleider van de Technische Dienst (TD). Het ene teamlid weet meer van elektronica, de ander van robotica, mechanica, pneumatiek of stoom.

 

Samen lossen ze alle technische problemen in ons bedrijf op. Tussendoor voeren ze onderhoud uit en noteren ze werkzaamheden in een digitaal logboek. Voor de collega die morgenochtend vroeg begint.

 

Het bedrijf groeit, machines worden intensiever gebruikt en steeds meer hightech. Bij vernieuwing beslist de TD samen met collega’s van de productie, verkoop en directie over merk, type en locatie. Het TD-team bezoekt daarom beurzen, wordt bijgeschoold en volgt opleidingen.

 

In het team is veel kennis voorhanden. Daarom kun je bij ons ook als BBL’er aan de slag. Hier kun je uitgroeien tot een technische alleskunner in een veelzijdig bedrijf. Een bedrijf dat volop in ontwikkeling is en daardoor ook interessant is voor een doorgewinterde techneut die toe is aan een frisse wending in zijn carrière.

 

Hij heeft nog een schroevendraaier over. Iets voor jou? Neem dan een kijkje op onze website/vacatures en mail je motivatie met CV naar p&o@rentexfloron.nl.

Om deze website optimaal te laten functioneren gebruiken wij cookies. Voor meer informatie zie ons cookiebeleid.