Vacature bijbaan/vakantiebaan

Organisatie
Wasserij De Blinde in Heerenveen is gespecialiseerd in het verwerken en beheren van textiel in de horeca. Rentex Floron in Bolsward is een van de grootste zelfstandige wasserijen van Nederland en is gespecialiseerd in het verwerken van textiel voor de gezondheidszorg. Beide organisaties opereren zelfstandig van elkaar. Ons motto is: Taking Care Together. Dat slaat op onze klanten, maar ook op onze medewerkers. Betrokkenheid, samenwerking en saamhorigheid staan bij ons voorop.

 

Ter versterking van onze productie zijn wij continu op zoek naar medewerkers die een vakantiebaan/bijbaan zoeken.

 

Jouw functie
Als productiemedewerker werk je op verschillende afdelingen. De wasserij heeft verschillende afdelingen: de sorteerafdeling, de inpakafdeling, de afdeling badstof, de afdeling kleine- en grote mangels.  Wasgoed wordt hier gesorteerd, gewassen en gedroogd en ingepakt. Samen met een superleuk team werk je in een dynamische omgeving vol nieuwe uitdagingen. Onze werkdagen zijn van maandag t/m zaterdag en onze diensten beginnen om 06.00 uur tot 21.00 uur en op zaterdag van 09.00-18.00 uur. Jouw rooster en beschikbaar stemmen wij zo goed mogelijk af met onze productietijden. Dit doen wij altijd in overleg met jou.

 

Jouw profiel
Wij zijn opzoek naar mensen die flexibel ingesteld zijn, de handen graag uit de mouwen steken. Daarnaast houden we van een goede dosis eigen initiatief en doorzettingsvermogen. Ook wordt verwacht dat je snel zelfstandig aan de slag kunt.

  • Een echte aanpakker en een teamplayer
  • Gemotiveerd en stressbesteding
  • Flexibel inzetbaar (tussen 06.00-22.00 uur planning in overleg)
  • Fysiek in goede conditie
  • Woonachtig in Heerenveen of nabije omgeving

 

Wij bieden
Wasserij De Blinde biedt een afwisselende baan met genoeg uitdaging en doorgroeimogelijkheden. Geen moment zul jij je vervelen in deze uitdagende en dynamische omgeving. Ook staat er een superleuk en gezellig team op jou te wachten. Dit maakt het werk natuurlijk nog veel leuker! De werktijden vinden in verschillende diensten plaats tussen 6.00 uur in de ochtend en 22.00 uur in de avond. Het aantal uren per dienst varieert van 3 tot 8 uren.

  • Veel of juist weinig uren (af te stemmen op jouw agenda)
  • Leuke werksfeer en collega’s
  • Vet salaris (1 euro meer dan bij de supermarkt of horeca)
  • Afwisselend werk

 

Informatie en reageren?

Wil je meer informatie over deze vacature? Neem dan contact op met Timing, telefoonnummer 0513-435019 of e-mail heerenveen.bolsward@timing.nl.

 

Interesse?

Ben je enthousiast geworden? Stuur dan een motivatie met recent CV o.v.v. ‘Vacature productiemedewerker’ per e-mail naar p&o@rentexfloron