Vacature chauffeur textieldistributie

Wasserij De Blinde in Heerenveen is gespecialiseerd in het verwerken en beheren van textiel in de horeca. Rentex Floron in Bolsward is een van de grootste zelfstandige wasserijbedrijven van Nederland en is gespecialiseerd in het verwerken van textiel voor de gezondheidszorg. Beide organisaties opereren zelfstandig van elkaar. Ons motto is: Taking Care Together. Dat slaat op onze klanten, maar ook op onze medewerkers. Betrokkenheid, samenwerking en saamhorigheid staan bij ons voorop.

 

Ter versterking van ons chauffeursteam zijn wij op zoek naar doorgewinterde chauffeurs.

 

Jouw functie
Als chauffeur van Wasserij De Blinde laad en los je zelf rolcontainers met linnen (schoon en vuil) in Euro 5 en 6 bakwagens, combi’s en trucks met oplegger en brengt deze naar verschillende hotels en vakantieparken. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het tijdig laden en lossen van het juiste linnen bij onze klanten op de diverse locaties in Nederland. Onze werkdagen zijn van maandag t/m zaterdag waarbij het incidenteel kan voorkomen dat er op zondag wordt gewerkt. Onze diensten bestaan uit dagdiensten, ochtend- en avonddiensten.

Jouw profiel
In deze veelzijdige functie heb je een zeer zelfstandige rol. Hiervoor zoeken wij klantgerichte en representatieve chauffeurs met een groot verantwoordelijkheidsgevoel. Wij verwachten:

  • Een echte aanpakker en een teamplayer
  • Gemotiveerd en stressbesteding
  • Flexibel inzetbaar
  • Fysiek in goede conditie
  • Rijbewijs C inclusief code 95
  • Milieubewust

Wij bieden
Wasserij De Blinde biedt een uitdagende functie met veel verantwoordelijkheid bij een dynamisch familiebedrijf waar kwaliteit, service, professionaliteit en samenwerking hoog in het vaandel staan. Je inzet wordt beloond met een marktconform salaris volgens de CAO voor Textielverzorging, een compleet pakket secundaire arbeidsvoorwaarden met een vaste eindejaarsuitkering van 8,33%, een collectieve zorgverzekering, een reiskostenvergoeding en een leuke werksfeer en collega’s. 

 

Informatie en reageren?
Wil je meer informatie over deze vacature? Neem dan contact op met Richard Mulder, productiemanager,  telefoonnummer 0515-578989.

Interesse?
Ben je enthousiast geworden? Stuur dan vóór maandag 15 oktober 2018 een motivatie met recent CV o.v.v. ‘Vacature chauffeur’ per e-mail naar p&o@rentexfloron.nl.

Om deze website optimaal te laten functioneren gebruiken wij cookies. Voor meer informatie zie ons cookiebeleid.