Vacature grote broer

Voor de afdeling Mangels binnen onze wasserij zoeken we een grote broer.

 

Je kent hem vast wel, de grote broer. Hij is handig, heeft op al je vragen een antwoord, helpt als je hulp nodig hebt maar spreekt ook een hartig woordje met je als dat even nodig is. Hij zorgt er gewoon voor dat alles op rolletjes verloopt. Want een grote broer voelt dat als zijn verantwoordelijkheid.

 

Natuurlijk sta je bij ons niet bekend als grote broer, maar kom je in ons familiebedrijf in dienst als 1ste medewerker productie. We willen wel graag dat je zijn eigenschappen hebt: dat je een stressbestendige doorzetter bent, flexibel, dat je goed kunt luisteren en je tegelijk goed je mondje kunt roeren.

 

Het is namelijk een baan met twee gezichten. Je werkt mee op onze productieafdelingen, maar ook begeleid en coördineer je de werkzaamheden. Je volgt de werkprocessen kritisch, je motiveert je collega’s en houdt onze hoge kwaliteitsnormen scherp in de gaten. Voor jou vanzelfsprekend toch?

 

Om al die ballen in de lucht te kunnen houden, is mbo+ werk- en denkniveau wel een vereiste. Omdat we een bedrijf met ambitie zijn, willen we ook graag dat je in jezelf investeert door het volgen van trainingen en opleidingen. Want als jij je ontwikkelt, ontwikkelt het bedrijf zich met je mee.

 

Oh ja! Voor ons maakt het natuurlijk helemaal niet uit of je een grote ‘broer’ of ‘zus’ bent. Schrijf je snel? Neem een kijkje op onze website/vacatures en mail je motivatie met CV voor 1 februari 2019 naar p&o@rentexfloron.nl.

Om deze website optimaal te laten functioneren gebruiken wij cookies. Voor meer informatie zie ons cookiebeleid.