Vacature kilometervreter

Eén sleutel, tientallen tevreden klanten, honderden schone pk’s, tonnen wasgoed en vele duizenden kilometers. Ze kunnen voor jou zijn!

 

Ons bedrijf groeit omdat we de zaakjes lekker op orde hebben. We rijden met Euro 6 bakwagens, combi’s en trekker-opleggers. En een collega zegt dat er ook een wipkar is?

 

Hoe dan ook, we zoeken een chauffeur, doorgewinterd. Als je geen last hebt van files ben je ’s avonds op tijd thuis voor het avondeten. We hebben voornamelijk dagdiensten.

 

Omdat wij inmiddels een efficiënt planningsysteem hebben, staat de koffie klaar als je vuile was komt afleveren en schone was komt laden. Je rijdt een aantal vaste routes in Nederland zodat je ook de dames en heren van de hotels en restaurants goed leert kennen. Voor ons belangrijk, want jij bent niet zomaar een chauffeur, je bent onze ambassadeur.

 

Natuurlijk moet je in het team passen en beschikken over een gezonde dosis humor. Een grapje uithalen kan bij ons, graag zelfs. Interesse? Bel of mail, eerst voor een proefrit. Neem een kijkje op onze website/vacatures en stuur je motivatie met CV naar p&o@rentexfloron.nl.

Om deze website optimaal te laten functioneren gebruiken wij cookies. Voor meer informatie zie ons cookiebeleid.